Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем моля помогнете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Голям проблем моля помогнете

Предварително се извинявам че ще разисквам част от вече разисквана тема, но това е само част. Значи проблемат ми е много сериозен, първото заради което желая мнение и помощ е че колата ми когато е на скорост при ниски обороти до 3000 оборота след 2 минутна работа започва да пука през въздушния филтър и придърпва всеедно е е готова да изгасне за бензин, немойе да поеме, това се оправя за момент след като натисна съединителя и я изревя но само за секунди, този проблем изчезва само когато колата е в постоянно в напан, в смисъл педала до дупка и колкото може да ускорява, но когато пожелая да поддържам една скорост например 90 километра при средни 2800 оборота придърпва сеца пука абе лудница. Към това прибавям нестабилни обороти на празен ходи също пукане на празен ход докато не изгасне. Карах я преди 1 година когато нямах този проблем на комп. диагностика и там се оказа сериозен проблем неправилно зацепване при сменянето на ангренажа, но тогава го нямах този проблем. Ужастно се извинявам за нахварляните и малко обаркващи обяснения но сам много ядосан и се чудя какво да направя всеки ми предлага по нещо но просто много мнения много чудо. Разчитам на вас за което Ви благодаря.
    Мненията са неправилното зацепване което изклучвам защото как е могло колата да върви без проблеми една година и сега отведнаж хоп !!!
    другото е запушени дюзи нооо незная !!!
    Иначе отдавна сам член на клуба .???

Колата е Алфа ромео 145 1.4 т.с. '98

Само да доизястна че смених няколко бензиностанции включително и бензин с октаново число 100 не е от бензина
    Last edited by profesore89; d.m.y г., 00:37.

Дебитомер
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Здравеите,и при мен са саштите симтоми само че повече при студен двигател.Ако някои има някакви идеи моля да пише.
      sigpic

Comment

Абе,колеги.Няма ли да ви е по-лесно да отидете в читъв сервиз и там направо да ви ги оправят,от колкото да гадаем и да изказваме всевъзможни причини.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
          Дебитомер
          Ама обясни го малко!То само"дебитомер" е малко сухо и неядивно!На тебе по ще ти хванат дикиш!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

то,аз сам от петрич , кам нас свестен сервиз няма чак до софия. Чух че в дупница са отворили някакав на бош и много го хвалят.
            sigpic

Comment

абе откачи буксата на дебиломера и ако тръгне по-добре колата си го поръчай.
              точка

Comment

добре,ще пробвам
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                  Абе,колеги.Няма ли да ви е по-лесно да отидете в читъв сервиз и там направо да ви ги оправят,от колкото да гадаем и да изказваме всевъзможни причини.
                  абе да те попитам, според теб форумите за какво са създадени? много ясно - и да пита и да не пита, ще трябва да ходи в сервиз колегата, но просто както всеки, който не разбира достатъчно, иска да не е толкова невеж по темата и като отиде в сервиз да очаква какво ще му кажат..

sigpic
                  Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                  http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Ок колеги благодаря за помоща мисля че изчерпахме темата.

Comment

ами кажи резултата
                      точка

Comment

Здравеите колеги,понеже пишете за резултати,аз на моята им драпнах дебитомера,резултата:по голяма мошност но на тихи обороти много варират и поникога гасне.Какво означава това ???
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Ама обясни го малко!То само"дебитомер" е малко сухо и неядивно!На тебе по ще ти хванат дикиш!
                          Искаш ли да заложа някой лев с/у вас двамата че има поне 10 вариянта да не е дебитомер и не очаквам някой да се обоснове
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Сори за спама,ама не ми се спи и пак четох и не се здържах!Абе ,колега,а от някъде да ти смуче въздух.То така както го обясняваш ми мяза направо на охлабен всмукателен колектор.Ако беше някой москвич,щях да ти кажа,че карбуратора е пред изпадане.Та в тоя ред на мисли си виж,дали някой вакуум не се е скъсал.търси първо по-простото!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

може, ама в сервизите като чуят инжекцион - сменяй дебитомер и ламбда и после 500лв назад а колата пак със същия проблем. то форума е фрашкан с такива теми, ама няма кой да чете.
                              точка

Comment

Working...
                              X